SØK: Like før klokka 10 gikk denne båten fra Østre Agder Brannvesen ut fra land ved Mortenstølbukta for å gjøre seg klare til å søke etter den savnede. Foto: Liv Ekeberg

Søker etter savnet mann ved Krøgenes

Basert på nye vitneopplysninger har politiet nå satt i gang en leteaksjon etter den savnede 35-åringen, Ruben Kanstad, i området ved Krøgenes og langs Tromøysund.

Den 35 år gamle mannen Ruben Kanstad har vært savnet i Arendal siden 19. november.

– Mannen ble sist sett i området Krøgenes. Vi fortsetter søket i området ved Krøgenes, samt langs Tromøysund, sier seksjonsleder i Agder politiet, Wigdis Songedal.

Søket etter den savnede mannen fortsetter i området Krøgenes, samt langs Tromøysund. Foto: Liv Ekeberg

Søker i sjøen

Audun Eide fra Agder politiets operasjonssentral forteller at brannvesenet deltar i søket.

– Brannvesenet skal i gang med et søk etter mannen rundt Tromøybrua. Det innebærer at de skal søke i et begrenset området langs og i vannet rundt brua, sier Eide.

Søker politiet på land i tillegg?

– Nei, i dag søkes det primært i sjøen, og langs vannkanten. Vi anser at det som er naturlig å søke på land allerede er gjennomgått. Så det må nye opplysninger til før vi søker noe mer på land, sier Eide.

Det siste tipset politiet fikk om den savnede mannen, kom onsdag formiddag denne uken.

SØK: Like før klokka 10 gikk denne båten fra Østre Agder Brannvesen ut fra land for å gjøre seg klare til å søke etter den savnede. Foto: Liv Ekeberg

Ønsker tips

Mannen ble også observert gående i området rundt Meny/REMA 1000 Krøgenes i Arendal tirsdag 19. november klokken 10.50.

– Han kan fra dette stedet ha gått til Tromøy, Eydehavn eller mot Arendal sentrum, sier politioverbetjent ved Arendal og Froland politistasjon, Halvor Holthe Øymoen.

SIST SETT: Her ved Meny Krøgenes ble den savnede sist sett. Foto: Liv Ekeberg

Den savnede er ca. 165 cm høy og har normal kroppsbygning. Han kan ha vært iført en mørk blå dunjakke, dongeribukse og sorte sko.

– Vi er interessert i opplysninger rundt observasjoner av savnede tirsdag 19.11.19 eller observasjoner av savnede senere. Vi er også interessert dersom noen har andre relevante opplysninger i saken, sier Holthe Øymoen.