annonse

Slik takler du alle avbrytelsene i hverdagen

Bokaktuell
AVBRYTELSER: Ekspert i tidsbruk, Cecilie Thunem-Saanum, gir deg konkrete tips om hvordan du skal håndtere de mange avbrytelsene i hverdagen.

Hvordan håndterer du alle avbrytelsene i hverdagen? Blir de en sovepute? Her får du de beste tipsene.

Bjørn Atle Eide

På bloggen CecilieTS deler Lillesand-kvinnen Cecilie Thunem-Saanum, også kronikkforfatter i Agderposten, sine beste råd om tidsbruk.

I sin siste bloggpost, med tittelen "Hvordan håndtere avbrytelsene", forteller eksperten i tidsbruk og kommunikasjon om hvordan avbrytelsene utfordrer de fleste i løpet av en arbeidsdag.

"Sammen med mail og møter, er avbrytelser noe av det som stjeler mest tid. Både ledere og ansatte opplever at de ikke får unna de viktigste oppgavene sine, grunnet alle avbrytelsene de må håndtere. Uavhengig av bransje, hører jeg det igjen og igjen, når jeg foredrar rundt i landet vårt. Selvsagt skal vi la oss avbryte, det er en viktig del av jobben for de fleste som jobber i et fellesskap. Men avbrytelsene kan også bli en hvilepute, og her håper jeg at mine innspill kan bidra", skriver Cecilie Thunem-Saanum på bloggen sin.

I bloggposten gir hun deg seks gode tips om hvordan du kan håndtere avbrytelsene bedre. Tipsene og teksten er hentet fra boken 

.

Over 200 lokale bloggere

På Agderpostens bloggportal Sørlandsbloggere er det registrert over 200 bloggere. Her kan du finne mer om mange temaer.

Blogger du selv? Her kan du presentere bloggen din blant de andre lokale bloggene.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse

annonse