Politi, illustrasjonsfoto

Slåsskamp og husbråk i Arendal

En kvinne ble brakt til legevakt etter husbråk på Tromøy, og to personer måtte sjekkes av lege etter slåsskamp i Arendal sentrum natt til søndag.

Like etter midnatt meldte agderpolitiet på Twitter at to personer var lettere skadet.

De to hadde vært involvert i hendelsen mot hverandre. Én av dem ble kjørt til sykehus for sjekk.

– Vi fikk melding om slåsskamp i Vestregate i Arendal sentrum, der én mann ble slått av to andre men. Da vi kom til stedet viste det seg at de ikke hadde noe godt svar på foranledningen til hva som skjedd, forteller operasjonsleder John Repstad i Agder politidistrikt.

Det var alkohol i bildet, og to av dem ble kjørt til legevakt for undersøkelse. Politiet oppretter sak for å finne ut av hva som skjedde. Mennene er i 20- og 30-årene.

Meldte om vold i hjemmet

Like før klokka 04 fikk politiet melding fra en person som oppga å ha vært utsatt for vold i hjemmet.

Politiet rykket ut til huset på Kongshavn på Tromøy.

– Vi snakket med partene, og én mann ble bortvist fra stedet. Kvinnen i 40-årene ble tatt med til legevakt for undersøkelse, forteller operasjonsleder.

Hun skal ikke ha alvorlige fysiske skader. De to har nær relasjon. Politiet oppretter sak.

Ellers en stille natt

Generelt har natt til søndag vært veldig stille, ifølge politiet.

– Vi har fått noen meldinger om fest, der melder har vært bekymret for at folk ikke har overholdt myndighetenes pålegg om å ikke samle seg i store grupper. Vi sjekket disse, og folk har hatt litt musikk og lystig lag, men faktisk overholdt oppfordringene om å ikke være mange i lag, sier operasjonsleder Repstad.

Artikkelen fortsetter under annonsen.