90-TALLS-BREV: «Hallo! Dette er en flaskepost! Ok!», begynner brevet signert A.C.S, J.H. og S.B.H. Foto: Privat

Skrev du denne flaskeposten på 1990-tallet? Nå er den funnet

Grethe Lill Andersen plukket søppel i veikanten langs innsjøen i Arendal. I grøfta lå ei flaske, og i flaska var et brev – fra Macarena-året 1995.

18. august 1995 satt de der på Odden i 14-tiden, A.C.S, J.H. og S.B.H, og skrev en flaskepost – i hvert fall om det som står i brevet er sant. Ettersom det videre innholdet handler om hvem noen liker – og ikke liker – har Agderposten sladdet bort litt av fortsettelsen.

Men vi kan skrive hvem som fant flaskeposten 12. april 2021. Hun heter Grethe Lill Andersen og har for vane å plukke søppel langs Longumvannet.

– Jeg finner gjerne en pose, og så plukker jeg søpla i den posen, forklarer hun.

Det var slik hun kom over en flaskepost, på land i veikanten nær Uglebu. Andersen tror kanskje høyvannet fra Longum kan ha brakt den dit.

BADEPLASS: Longumvannet sett fra en annen side. Personene på bildet er ikke involvert i flaskepostfunnet. Foto: Eline Storsæter

Og flaska bærer preg av å ha ligget der en stund. Korken gikk nærmest i oppløsning da hun tok den opp, forteller arendalitten. Brevet var derimot intakt, mer er altså kun utstyrt med initialer. August 1995 ... det var den måneden og det året Los del Rio slapp singelen «Macarena», sånn forresten.

– Tenkte det kunne være gildt for dem å se at flaskeposten var funnet, hilser Grethe Lill Andersen.

Vet du hvem A.C.S, J.H. eller S.B.H. er? Tips Agderposten!

Vi avslutter med denne, fra 1995: