annonse

Sjarmerte dommerne med Game of Thrones-kostyme

Game of thrones
Game of thrones: Dette er ikke Daenerys og Khal Drogo, men Amalie Snøløs (22) fra Birkenes og hennes dansepartner Jørgen Nilsen under lørdagens sending av Skal vi danse. (Foto: TV2)

Flere har påpekt likheten mellom Amalie Snøløs (22) og den myteomspunnende karakteren Daenerys Targaryen i HBO-serien Game of Thrones. Lørdag gikk hun inn i rollen med stor suksess.

Matias Smørvik

Birkenes-kvinnen Snøløs ligger for tiden godt an i TV-konseptet «Skal vi danse» på TV2, og er videre til neste runde. Med Daenerys-kostyme inntok hun rollen mens partner Jørgen Nilsen var utkledd som Khal Drogo fra samme tv-serie.

– Jeg gikk høre at jeg lignet veldig på Daenerys. Det mange ikke vet er at jeg er stor fan av serien, sa hun til TV-kameraene før hun gikk ut på scenen.

I toppen

Selve utførelsen gikk smertefritt hvor paret danset wienervals til kjenningsmelodien av nettopp Game of Thrones.  

Av dommerne fikk hun 7+7+6+7, altså 27 poeng, noe som er i det øvre sjiktet i serien.

– Jeg fikk finalefølelse. Det var så mektig dans. Jeg syns du vokser, for hver gang du inntrer gulvet blir du tryggere. Du har fått superfine armer, bare jobb mer med bein og teknikk, sa dommer Egor Filipenko.

Felte noen tårer

– Du har en helt sånn facinerende kombinasjon av noe veldig sært og det sterke. Du gjør det vakkert når du danser den ene veien med de myke bevegelsene, men så er du litt ustø i begynnelsen når du skal være mer bestemt. Om du klarer å binde fast dette til en helhet, kan du nå langt, sa dommer Merete Lingjærde

Snøløs ble selv så rørt av dommerkommentarene at hun felte et par tårer på scenen.

– Jeg er så glad for Jørgen, for han har pushet meg så mye, selv om jeg egentlig er dårlig til å danse, sa hun om sin dansepartner.

Snøløs er videre til neste runde av Skal vi danse. Denne uken var det kunstner Aune Sand som måtte forlate programmet. 

annonse

annonse