annonse

Setter FNs 17 klimamål på dagsorden under Arendalsuka: – Er imponert over hvordan Arendal har integrert disse målene

Kjemper for bærekraftig utvikling
Kjemper for bærekraftig utvikling: Fra venstre professor i logistikk ved universitetet i Lund og på BI; Mina Weydahl, leder for internasjonal avdeling i Caritas i Norge; Marit Sørheim, prosjektleder for klima og bærekraftig energi i Flyktninghjelpen; Hans-Henrik Merckoll, regional direktør verdens matvareprogram; Anne Poulsen, rådgiver og partner i Trigger; Johannes Fjose Berg, administrerende direktør i IBM; Marianne Jahre, leder av FN-sambandet Sør, Gunvor Andersen og generalsekretær i FN-sambandet, Anne Cathrine Uteng da Solva. (Foto: )

+ I fjor dreide det seg om betydningen av alle bærekraftsmålene vi har satt oss. I år dreier det seg om hvilke endringer vi faktisk må gjennom for å nå disse målene.

Arne Ingmar Eggen


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse