annonse

Satt fastklemt etter ulykke

KRAFTIG KOLLISJON
KRAFTIG KOLLISJON: De materielle skadene gikk fra små på lastebilen, til enorme for den ene personbilen. (Foto: Elisabeth Grosvold)
OMFATTENDE:
OMFATTENDE: Lastbilen kom østfra, og du ser den her lent inntil autovernet. (Foto: Elisabeth Grosvold)
FASTKLEMT
FASTKLEMT: Her jobber redningsmannskapene med å hente ut mannen som ble sittende fastklemt etter ulykken. (Foto: Stig Erik Olsen)

En 39-årig mann er alvorlig skadet etter en kollisjon mellom to personbiler og en lastebil i Holt i Tvedestrand mandag kveld.

Frank Johannessen

Ifølge innsatsleder Lennart Johnsen fra politiet skal den mest ødelagte bilen, en Renault, ha kommet østfra og ha vært på vei til å svinge av mot Eydehavn fra E18.

Bakfra kom det en lastebil, som ikke klarte å stoppe. Dermed ble personbilen truffet bak og slengt snurrende forover i motsatt kjørefelt der den traff en annen bil, en Audi, i fronten. Denne kom vestfra.

Renualten har på en måte blitt presset over i motsatt kjørefelt og mellom de to andre, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane.

Føreren av Renualten er ifølge politiet alvorlig, men ikke livstruende skadd.

Klokken 21 melder politiet at de dirigerer trafikken forbi ulykkesstedet i ett felt. Klokken 21.25 var veien helt åpnet.. 

Slik så det ut på ulykkesstedet klokken 19.44. Saken fortsetter under videoen:

Førerkortbeslag

Ulykken skjedde rett før klokken 19.04 på E18 ved avkjørselen til Eydehavn fra Holt i Tvedestrand. Veien ble sperret i begge retninger.

Fire ambulanser ble sendt til stedet, tre fra Arendal, en fra Gjerstad, samt legevaktbilen og luftambulansen.

Mannen som kjørte bilen som først ble truffe ble fraktet til sykehuset i Arendal.

Sykehuset betegnet i natt tilstandet hans som alvorlig, men stabil. 

Lastebilsjåføren ble også sendt til sykehuset for en sjekk med moderate skader. Han fikk også førerkortet rutinemessig beslaglagt. 

Stor opprydning

Ulykken førte til at vrakdeler ble spredt ut over et stort område, og først klokken 20.00 kom bergingsbilene til stedet for å frakte vekk vrakene.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse