UHELDIG: Remi Arefjord mistet både fingeren og gifteringen i en ulykke på Jomfruland. Nå håper han noen vil hjelpe han å finne ringen. Foto: Privat Foto: Fredrik Pedersen

Remi mistet både ringen og fingeren da han badet. Nå håper han noen vil hjelpe ham å finne den

(Varden) Remi Arefjord mistet både giftering og ringfinger i en ulykke på Jomfruland i Kragerø i pinsa. Nå håper han noen kan hjelpe ham med å finne ringen.

Bergenseren var skikkelig uheldig i pinsa. Han har en del båt- og seileerfaring, og skulle hjelpe en venninne med å frakte en gammel trebåt fra Sarpsborg til Bergen.

Fingeren til bunns, Arefjord til sykehus

De stoppet ved Jomfruland for å feire pinse, badet og lette etter skjell de kunne kose seg med da det gikk galt.

– Da jeg var på vei opp i båten knakk det ene trinnet i badestigen og jeg datt rett ned som en potetsekk. Ringen hektet seg fast i en metallbit på rekkverket jeg holdt meg fast i, forteller Arefjord om ulykken.

– Faktisk merket jeg ikke at noe var galt før jeg så det med mine egne øyne. Jeg var kald på hendene etter badet og trodde jeg bare hadde kuttet meg litt, sier han.

Dermed gikk både ringen og ringfingeren til havets bunn, og turen videre for Arefjord gikk med redningsskøyte til Kragerø og ambulanse til sykehuset i Skien.

Etterlyser hjelp

I håp om å få gifteringen i hvitt gull tilbake, etterlyser Remi Arefjord hjelp via Facebook, hvor han har henvendt seg til både dykkerklubben i Kragerø og Jomfruland.net. På grunn av såret er han ikke selv i stand til å dykke etter den.

FINNERLØNN: Remi Arefjord håper noen har lyst til å dra på skattejakt etter gifteringen hans. Fingeren tror han har blitt krabbemat siden ulykken skjedde. For eventyrlystne er de eksakte koordinatene: 58°51′20.99988″, 9°33′57.6 , ifølge Arefjord. Foto: skjermdump

Ulykken skjedde i ved Kubukta i nærheten av Jomfruland camping.

– Skulle det ikke gå, har jeg i alle fall prøvd. Blir den funnet er det en bonus, sier han, og legger til at folk kan kontakte ham på messenger om de vil hjelpe til.

Vil smelte den om

Arefjord erklærer at han ferdig med ringer, og har planen klar dersom gifteringen fra sommeren 2016 skulle komme til rette.

– Hvis jeg får tak i den igjen har jeg lyst til å smelte den om til en gulltann slik at jeg fortsatt har gullet fra gifteringen på meg, sier han, og forteller at han tar livet med ni fingre med godt mot.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Det gror litt sakte på grunn av omstendighetene fingeren forsvant på, men ellers går det greit, sier han.

UHELDIG: Remi Arefjord mistet både fingeren og gifteringen i en ulykke på Jomfruland. Nå håper han noen vil hjelpe han å finne ringen. Foto: Privat