FUNNET BEVISSTLØS: Mannen som ble funnet kritisk skadd her ved Bystranda i Kristiansand søndag 7. november, døde onsdag uken etter. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Politiet ber vitner etter dødsfall melde seg

Politiet i Agder ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha vært på Bystranda søndag 7. november i gitte tidspunkter.

Søndag 7. november klokken 07.45 ble en bevisstløs mann funnet ved Bystranda i Kristiansand sentrum. Mannen døde senere som følge av skadene. Den avdøde er en norsk mann i 60-årene.

Les også
Kristiansand: Mann døde av skader. Politiet ber om tips

Politiet har innhentet kameraovervåking som viser to personer på Tangen ved Skansen 8 i tidsrommet 03.00 til 04.30 natt til søndag 7. november.

– Politiet ber personer som har vært i dette området eller nært opp mot dette området i det nevnte tidsrommet om å melde seg til politiet. Dersom noen har informasjon om at personer har vært i det nevnte området i dette tidsrommet ønsker politiet også informasjon om dette, sier politiadvokat i Agder politidistrikt, Thea Severine Hanken Hobbesland i en pressemelding.

Ulike hypoteser

Saken betegnes fortsatt som en undersøkelsessak, der politiet arbeider ut fra ulike hypoteser om hva som kan ha skjedd med den avdøde.

– Dette betyr at saken per dags dato ikke etterforskes som en straffesak og at vi ikke har noen mistenkte i saken, sier Hobbesland.

Politiet fortsetter sine undersøkelser, som blant annet innebærer gjennomgang av innhentet kameraovervåking og oppfølging av tips.

Politiet ønsker ikke å kommentere innholdet i den foreløpige obduksjonsrapporten.