Konserndirektør Nils Kr. Gauslaa svarer i sitt innlegg.
Konserndirektør Nils Kr. Gauslaa svarer i sitt innlegg.

Øyvind Klausen ansatt som toppleder i Agderposten

Nåværende administrerende direktør i Agderposten og Varden, Øyvind Klausen, er ansatt i den nyopprettede stillingen som sjefredaktør/administrerende direktør i Agderposten.

Det avgjorde Agderpostens styre fredag formiddag. Tidligere har styret besluttet at også Agderposten skal gå over til publisher-modellen, med én leder på toppen, slik svært mange andre norske mediehus har gjort.

Stillingen ble utlyst internt, og da søknadsfristen gikk ut, var det klart at eneste søker var den nåværende administrerende direktøren.

LES OGSÅ: 

Øyvind Klausen er oppvokst i Kristiansand, men har familierøtter fra Arendal hvor han også bor. Han var markedssjef i Agderposten før han ble administrerende direktør.

«I formiddagens styremøte i Agderposten AS ble Øyvind Klausen ansatt i den nyopprettede stillingen som sjefredaktør/administrerende direktør i selskapet. Styret mener at Agderposten AS med sitt dyktige og hardt arbeidende mannskap med Øyvind i «kapteinsrollen» er meget godt rustet til å møte og løse fremtidens spennende, men også krevende utfordringer», sier styreleder i Agderposten AS og administrerende direktør i Agderposten Medier AS, Nils Kristian Gauslaa i en uttalelse etter styremøtet.

Øyvind Klausen tiltrer stillingen 15. august.