annonse

Ønske det, ja, men gjøre det også?

GJØRE DET
GJØRE DET: Ønske det, men gjøre det også? spør blogger Cecilie Thunem-Saanum, som selv bader ukentlig hele vinteren gjennom. Dette bildet er fra Grimstad nyttårsaften. (Foto: Stein Larsen/Privat)

Hvordan kan du få til det du ønsker?

Bjørn Atle Eide

«Hva er det som gjør at noen når målene sine oftere og raskere enn andre? Hvorfor får andre det til, mens vi selv strever med å oppnå det vi ønsker?» spør kommunikasjons- og tidsbrukekspert Cecilie Thunem-Saanum på sin blogg CecilieTS.no.

I bloggposten «Mål: Ønske det, eller gjøre det?» viser hun blant annet til mye snakk om talent og viljestyrke, når idrettsutøvere lykkes.

«Mange overfører den samme tankegangen til arbeidslivet.Men, dem som lykkes har som regel mer en bare talent og viljestyrke. For å utvikle talentet og holde på drivkraften som trigger viljestyrken, trenger de utholdenhet – om det er på idrettsbanen, i privatlivet eller på jobb» heter det blant annet i artikkelen.

Hele bloggposten kan du lese her.

Cecilie Thunem-Saanum er også kronikkforfatter i Agderposten, og 

».

Flere sørlandsbloggere

CecilieTS er en av over 200 blogger på Agderpostens portal Sørlandsbloggere - se alle her.

Blogger du selv? Her kan du registrere bloggen din på Sørlandsbloggere.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse

annonse

annonse