annonse

Ofret hage for vei: Fikk avtale om bolig på bryggekanten

FÅR BYGGE HER: Her på bryggekanten i Kolbjørnsvik, få meter fra det hvite gamlehuset bak gravemaskinen, får ekteparet Olsen sette opp en pensjonistbolig etter en avtale med Arendal Havn som ønsket ny vei. (Foto: Pål Yngve Berg)
FORNØYD MED SALGET: For boligen han har eid i 24 år, fikk Åge Olsen 8,3 millioner kroner. Den var i dårlig stand da han kjøpte den for 800.000 kroner. (Foto: Tore Ellingsen)
GLEDER SEG: Åge Olsen med tegningene av det nye huset. Tomta klargjøres for bygging i bakgrunnen. (Foto: Tore Ellingsen)
NY VEI: En ny og bredere vei er inn til Krana er lagt der Olsen hadde hagen. Ny plassering gir også bedre sikt. (Foto: Tore Ellingsen)
SKAL REISE SEG: Garasje, anneks og sjøbod er revet, og snart blir det bygging. Olsen har to båtplasser her, en båtplass følger med gamlehuset. (Foto: Tore Ellingsen)
I DET BLÅ: Det blir ikke ferjeleie her på Krana foreløpig. Området ble kjøpt av Helge Paulsen i 1995, som fradelte og solgte Sperrevigveien 11 til Åge Olsen senere samme år, og tre år senere solgte resten av området til Steinar Moe. (Foto: Tore Ellingsen)
NY EIER: Arendalitten Lars Erik Lunøe som 1. februar overtok som direktør i Telenor Maritime i Arendal, kjøpte Sperrevigveien 11 for 8,3 millioner kroner, og mener det var en pris som forventet. (Foto: Inger Stavelin)

+ Åge Olsen avga grunn til havnevesenet og får nå endelig realisert drømmen om pensjonistbolig på byggekanten.

Tore Ellingsen


annonse