annonse

Møtte publikum til debatt istedenfor SIAN og Alliansen

UENIGE
UENIGE: - Stemmer i Arendalsuka ville ikke at vi skulle få en plattform. Det er trist at det ikke er mulig å føre en offentlig debatt. Vi har ikke forståelse for at vi blir utestengt fra et arrangement vi har betalt for, sa Shurika Hansen i Ytringfrihetsforbundet til oppmøtt presse tirsdag kveld. (Foto: Arne Ingmar Eggen)
FULGTE MED
FULGTE MED : Hans Lysglimt Johansen fra Alliansen og Lars Thorsen fra SIAN var tilstede tirsdag kveld. (Foto: Arne Ingmar Eggen)
FIKK IKKE DEBATTERE
FIKK IKKE DEBATTERE: Lars Thorsen i SIAN. (Foto: Arne Ingmar Eggen)
OPPRØRT
OPPRØRT: Helge Lurås og Shurika Hansen i Ytringfrihetsforbundet (Foto: Arne Ingmar Eggen)
IKKE REELL YTRINGSFRIHET
IKKE REELL YTRINGSFRIHET: – Vi har ikke lenger en reell ytringsfrihet i Norge. Dette skaper en trykkoker av frustrerte mennesker, sier Hans Lysglimt Johansen. (Foto: Arne Ingmar Eggen)
SELVSTENDIGHETSPARTIET
SELVSTENDIGHETSPARTIET: Selvstendighetspartiets Bjørn Christian Rødal. (Foto: Arne Ingmar Eggen)

+ Helge Lurås og Shurika Hansen hevder Arendalsuka åpner for flere ekkokamre og mulig terror når de tirsdag stengte en paneldebatt der SIAN og Alliansen skulle delta. Tirsdag kveld møtte de heller publikum til debatt.

Arne Ingmar Eggen


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse