annonse

Milliardæren kjøpte strandperlen for 20 millioner. Nå river han og bygger nytt

19,75 MILLIONER
19,75 MILLIONER: Dana og Morten Westye Høegh kjøpte strandeiendommen i Arnevigveien i Grimstad for 19,75 millioner vi 2007. Nå skal de rive og bygge nytt. Modellen er laget av firmaet som har ansvaret for all arkitektonisk utforming, Jarmund/Vigsnæs AS Arkitekter MNAL. (Foto: )
FRA OVEN
FRA OVEN: Slik ser modellen av den nye fritidsboligen ut sett fra oven. (Foto: )
EIENDOMMEN
EIENDOMMEN: Arbeidet med den nye fritidsboligen til Morten Westye Høegh i Arnevigveien 118 i Grimstad er i gang for fullt, men det pågår nå på den andre siden som ikke er mulig å se fra sjøen. Hytta på toppen skal etter hvert rives. (Foto: Jørund Flaa)
TEGNING
TEGNING: Slik ser tegningens snitt B ut i rammesøknaden. Jarmund/Vigsnæs AS Arkitekter MNAL har ansvar for all arkitektonisk utforming. (Foto: )

+ Etter å ha punget ut med tett på 20 millioner for strandeiendommen i Grimstad for over 11 år siden er shippingmilliardær Morten Westye Høegh i gang med å rive, bygge nytt og oppgradere ytterligere.

Pål Yngve Berg

eller lag digital bruker for å lese videre. Er du ikke abonnent kan du få tilgang under.

Hei, ! Velkommen tilbake. For å lese resten av saken kan du benytte deg av et av tilbudene nedenfor:

Informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Du har nå logget inn over 5 steder, og er derfor automatisk blitt logget ut. eller få mer informasjon her


Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse