annonse

- Med billigkjøtt får forbrukeren et helt urealistisk forhold til hva mat koster

LØSNING
LØSNING: Det går ikke et fjøsstell på sommerhalvåret der ikke jeg tenker tanken på hvor fint det hadde vært å slippe grisene utendørs, sier grisebonde i Bygland, Jørund Kvaale Hansen. Han mener løsningen for bedre grisevelferd i industriell kjøttproduksjon er å gjøre det lettere for forbrukerne å ta bevisste valg i butikken. (Foto: Privat)
SYK
SYK: – Dette er den sykeste grisen jeg har i fjøset av de 120 jeg har der nå. Den har, trolig på grunn av et halesår, fått leddbetennelse i venstre forfot og er halt, derfor får den være for seg selv i sykebingen med ekstra plass og ro, forteller Jørund Kvaale Hansen. (Foto: Privat)
JØRUND KVAALE HANSENS FACEBOOK-INNLEGG

+ – Det er pokker ikke lett å være forbruker heller, sier grisebonde Jørund Kvaale Hansen i Bygland. Hans innlegg etter grisedokumentaren er delt nær tusen ganger.

Liv Ekeberg


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse