Masseproduserer TV-sendinger

Nå kan 10.-klassingene bli med på innsiden av breddeidrett, restaurantfag og helse. Følg sendingene!

På grunn av korona er det ikke utdanningsmesser og hospitering for 10.klassinger som vanlig.

– Rådgivere fra grunnskolen hadde gitt bekymringsmeldinger om at elever og foreldre ikke får nok informasjon om de ulike linjene Sam Eyde har å tilby, på grunn av utdanningsmesse og hospitering som faller bort, forteller Steinar Winther, rådgiver ved Sam Eyde videregående skole.

En time til sending! Vi forbereder oss med pizza. HUSK å sende inn spørsmål hvis du lurer på noe! 👇🏼Her er sendeskjema:...

Publisert av Sam Eyde videregående skoleOnsdag 27. januar 2021

Medier og kommunikasjonlinjen ved Sam Eyde videregående skole ville gi elevene innblikk i skolens linjer likevel - og derfor lager de egne TV-sendinger som gir innblikk i de ni ulike studieprogrammene ved skolen.

DIGITALT: I tre dager kan nysgjerrige 10.klassinger bli med på innsiden av Sam Eyde vgs - helt digitalt. Her med rådgiver Steinar Winther. Foto: Privat

60 elever har forberedt ni ulike sendinger som skal vises på YouTube- og Facebook-siden til skolen (de legges også inn i denne saken).

På sendingene vil det være mulig å stille spørsmål til både elever og lærere på de forskjellige linjene. Den første starter klokken 18.

Se oversikten over de ulike sendingene i faktaboks under.

Sendeplan - følg med

Tirsdag 26. januar:

18:00: Idrett (Toppidrett og Breddeidrett)

19:00: Elektro

20:00: Restaurant og matfag

Onsdag 27.januar:

18:00: Informasjonsteknologi og medieproduksjon

19:00: Teknologi og Industrifag

20:00: Bygg og anleggsteknikk

Torsdag 28. Januar:

18:00: Håndverk, design og produktutvikling/Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign

19:00: Medier og kommunikasjon

20:00: Helse og oppvekst

ELEV: Sanne van der Linden går på medier og kommunikasjon på Sam Eyde. Hun håper 10.klassingene vil følge med på sendingene. Foto: Privat

– Jeg anbefaler virkelig 10-klassingene og foreldre om å se på tv-sendingene dersom de har muligheten til det, og hvis elevene vurderer å søke på Sam Eyde videregående skole til neste år, forteller Sanne van der Linden, elev på Medier og kommunikasjon til Agderposten.