annonse

Lillesand i sorg etter dødsulykken

TUNGT
TUNGT: Ordfører Arne Thomasssen og fungerende rådmann Britt Hellem samler kommunens kriseteam flere ganger hver dag for å skaffe seg oversikt over hvem som har behov for oppfølging. Thomessen besøkte fredag ettermiddag den nærmeste familien til Taja Marie Høegh Schulz, som mistet livet torsdag kveld. Sjåføren som førte latebilen hun ble truffet av, er fratatt førerkortet og har status som siktet. ALLE (Foto: LIV EKEBERG)
VEIEN
VEIEN: Den omkomne ble påkjørt her. Ordfører Arne Thomassen sier at han allerede har fått spørsmål om trafikksikkerheten forbi Huset mot havna, men at det er for tidlig å kommentere dette. (Foto: )
NABO
NABO: Redningsselskapet er nærmeste nabo til Frivillighuset, og medlemmer som skulle på møte, ble de første vitner på åstedet torsdag kveld. De ga den forulykkede førstehjelp til ambulanse var framme. (Foto: )

+ – Vi kjente hverandre, dette er en liten by hvor folk gir og får klemmer. Jeg er i sorg over tapet av Taja Marie, sier ordfører Arne Thomassen. Han ber om at ingen spekulerer i skyld etter påkjørselen som kostet en 26 år gammel kvinne livet torsdag kveld.

Liv Ekeberg

eller lag digital bruker for å lese videre. Er du ikke abonnent kan du få tilgang under.

Hei, ! Velkommen tilbake. For å lese resten av saken kan du benytte deg av et av tilbudene nedenfor:

Informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Du har nå logget inn over 5 steder, og er derfor automatisk blitt logget ut. eller få mer informasjon her


Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her

annonse