TA TELEFONEN: Trekningsredaktørene Steinar Bjørnsson, Line Troller og Pie Skagsoset Norseng ber alle med ubesvart anrop fra 625 60 000 ta kontakt. Det kan være gode nyheter i vente. Seks av de 43 superlotto-vinnerne har ikke tatt telefonen. En av dem er fra Arendal. Foto: Norsk Tipping

Kvinne i 90-årene fra Arendal vant million

– Fortell! Er det virkelig sant? En kvinne i 90-årene bosatt i Arendal er en av de 43 vinnerne som lørdag ble trukket ut i Lottos supertrekning.

Millionpremien vant hun lørdag. Men det var ikke før søndag ettermiddag at Norsk Tipping fikk tak i den godt voksne Arendals-kvinnen – en av to super-Lotto-vinnere fra Agder (les mer om den andre lenger ned i saken)

– Helt utrolig

Norsk Tipping gjengir reaksjonen fra kvinnen i 90-årene:

– Fortell! Er det virkelig sant, spør kvinnen før hun i det hele tatt har blitt fortalt at hun har vunnet 1 million kroner:

– Dette er helt utrolig! Jeg er alltid i godt humør, men dette gjorde humøret bare enda bedre.

Fra best til verst

Kvinnen ønsket ikke stå fram eller kommentere gevinsten ytterligere. Men søndag røpet millionvinneren dette overfor Norsk Tipping.

– For nøyaktig 72 år siden var dette den verste dagen i mitt liv. Nå er dette den beste dagen i mitt liv.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Hva hun opplevde 20. desember 1948, vet verken Agderposten eller Norsk Tipping noe mer om.

– Ventet på denne telefonen

Den andre millionvinneren fra helgen er en mann i 50-åra fra Iveland.

– Endelig, utbrøt mannen da Norsk Tipping ringte lørdag kveld.

– Jeg har ventet på denne telefonen lenge, men jeg har visst om premien en times tid. Det er godt å få det bekreftet, sa ivelendingen. Kupongen kjøpte han via mobil.

Supertrekning i Lotto gjennomføres fire ganger i året. Dette er et tilleggsspill du automatisk er med på når du leverer dine ordinære Lotto-rekker.

Tilfeldige vinnere

Her trekkes det ut flere tilfeldige vinnere av 1 million kroner blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Alle Lotto-rekker innlevert mellom to Supertrekninger er med i trekningen. Hver rekke spilt omgjøres til et lodd i trekningen.

Norsk Tippings vinnerteam var på jobb lørdag kveld og forsøkte å komme i kontakt med samtlige millionærer etter Supertrekningen. 36 nybakte millionærer svarte på telefonen lørdag kveld.

Alle fikk minst et anrop lørdag kveld, men det var seks vinnere Norsk Tipping ikke fikk tak i. Kvinnen fra Arendal i 90-årene var en av dem.