Foto: Foto: Elisabeth Grosvold

Kvinne (19) skadet i trafikkulykke

En 19 år gammel kvinne ble lettere skadet etter en kraftig front-mot-front kollisjon på Blakstadheia i Froland fredag kveld.

Politiet ble varslet om ulykken av AMK klokken 21.15 fredag kveld.

Politiets operasjonsleder, Magne Storaker, skrev  følgende på Twitter klokken 21.18: «Trafikkulykke ved Blakstadheia. To kjøretøy innblandet og 3 personer skadd. Ingen fastklemt. Foreløpig ukjent skadeomfang».

Agderposten.no oppdaterer saken.

Ifølge vitner som Agderposten har snakket med på ulykkesstedet skal en av de involverte bilene ha kjørt forbi en traktor noe forut for ulykken. Forbikjøringen skal ha gått greit, men like etterpå kolliderte den med en møtende bil.

Første melding fra politiet gikk ut på at tre personer skulle være skadet, men det viste seg senere at kun én av de involverte var skadet.

Foto: Foto: Elisabeth Grosvold
Foto: Foto: Elisabeth Grosvold
Foto: Foto: Elisabeth Grosvold

Begge bilene fikk omfattende matrielle skader i sammenstøtet.

De to involverte bilene er en Toyota og en Opel. Føreren av Opelen, en 19 år gammel kvinne, har forklart til politiet at Toyotaen kom over i feil kjørebane.

 

- Det er føreren av Opelen som er skadet. Hun klaget over smerter i ankelen og er brakt til sykehus for sjekk, sier operasjonsleder Magne Storaker til Agderposten.

Føreren av Toyotaen, en 50 år gammel kvinne, og en annen passasjer skal ha kommet fra ulykken uten fysiske skader. En tauebil fra Viking har nå hentet begge de involverte kjøretøyene og veien er i følge politiet åpen igjen.

Det var tre ambulanser, to politibiler og en brannbil på ulykkesstedet på Blakstadheia i Froland kommune.