Stengt: Senterleder Preben Lidi går forbi lokalet, der LykkeLiten tidligere holdt til. Foto: Carl Christian Engstad

Konkurser og stengte porter preger andreetasjen. Én butikk lover å komme

(Lillesands-Posten) Senterleder Preben Lidi er optimistisk.

Det er stille i andreetasje på Lillesand senter for tiden. Princess og Power er omgitt av stengte porter, etter at både LykkeLiten, MX Sport og frisørsalongen har falt fra.

Senterleder Preben Lidi har likevel troen på at det er mulig å skape liv i etasjen.

– Vi er i kontakt med kjeder og andre aktører nesten døgnet rundt, og har en del på gang, men vi går ikke ut med noe før vi har et pennestrøk på bunnen av en kontrakt, sier Lidi.

Koronakrisa satt det meste av etableringsplaner på vent, men Lidi merker at situasjonen er i ferd med å normalisere seg. Han håper på en ny butikk før sommeren.

– Det er én butikk, som har lovt oss at de vil være på plass før sommeren. Vi vet ikke om det blir slik. Signalene vi mottar er at de ønsker å få det til, sier Lidi.

Lillesand senter har også overtatt alt av utstyret til frisørsalongen Studio Hårdesign, som meldte oppbud i april. En gyllen mulighet for frisører som ønsker å drive for seg selv.

– Det har aldri før vært billigere å starte en frisørsalong. Alt er klart. Det er bare å åpne porten og sette i gang, sier Lidi, som ikke forventer flere konkurser eller nedleggelser på senteret i overskuelig framtid.

– Vi følger opp butikkene tett, og per dags dato er ingen i risikosonen.