Onsdag har politi og letemannskaper søkt etter den savnede Miriam Isabel Kittilsland (33) i sjøen, men så langt uten funn.

33-åringen ble sist sett i Farsund sentrum midnatt natt til søndag 23. oktober.

Søndag kveld mottok politiet en bekymringsmelding fra familien hennes og mandag ble det iverksatt storstilt leteaksjon. Denne har så langt vært resultatløs.

Ber om bilder

Onsdag ettermiddag går politiet i Agder på ny ut med etterlysning av bilder og videoer fra Farsund sentrum natt til søndag.

– Det er snakk om digitale spor, altså bilder eller videoer, fra for eksempel dashbordkameraer, ringeklokkekameraer eller andre type kameraer, sier fungerende politistasjonssjef ved Farsund og Lyngdal politistasjon, Jan Åge Sakariassen i en pressemelding.

Politiet ber personer som bor eller har oppholdt seg i Farsund sentrum mellom lørdag 23. oktober klokken 23.30 til søndag 24. oktober klokken 02:30 sjekke aktuelle kameraer for bilder eller videoer.

– Politiet ønsker også at personer sjekker kameraer dersom man i samme tidsrom har oppholdt seg i området Sundestranda og videre inn til sentrum av Farsund, altså til Torvet og Amfi, sier Sakariassen.

– Stort mysterium

Dersom publikum har videoer eller bilder som kan være av interesse for politiet ber politiet om at dette leveres til politiet i Farsund.

Til Fædrelandsvennen sier stasjonssjefen at politiet etterforsker saken bredt og holder alle muligheter åpne.

– Det hele fremstår som et kjempestort mysterium, sier Sakariassen til avisen.

Han forteller at det er mellom 10 og 15 politietterforskere på saken. Så langt er det klart at kvinnen var i et følge på fire som skulle på et arrangement i sentrum.

33-åringen ble sist sett i nærheten av en Kiwi-butikk ved Listerveien rundt midnatt.

Politiet har i følge Fædrelandsvennen ikke mottatt opplysninger om at det skal ha skjedd noe straffbart, men man holder alle muligheter åpne.