– Leteaksjonen som har vært gjennomført på land har ikke gitt resultater, og onsdag morgen vil det bli organisert søk i sjøen, sier Jan Åge Sakariassen som er politistasjonssjef i Farsund og Lyngdal til Fædrelandsvennen.

En av politiets teorier er at den savnede 33-åringen kan ha havnet i sjøen. Sykkelen til kvinnen er funnet nær sjøen, opplyser politiet.

– Ja, nå vil vi ned i vannet. Vi skal søke med sonde i morgen nær der hun sist har vært sett og sykkelen ble funnet, sier Sakariassen til VG.

Savnet siden lørdag

Som Agderposten skrev tidligere tirsdag er det 33 år gamle Miriam Isabel Kittilsland som er savnet i Farsund vest i Agder.

33-åringen er opprinnelig fra Telemark men har de senere år bodd på Sørlandet.

Kittilsland skal sist ha blitt sett i Farsund sentrum midnatt natt til søndag 23. oktober.

Hun var da iført en sort semsket skinnjakke, mørkeblå dongeribukser og hvite joggesko.

SAVNET: Miriam Isabel Kittilsland (33) er savnet i Farsund. Foto: Privat/Politiet

Etterlyst med navn og bilde

Politiet og frivillige har lett etter kvinnen siden mandag, men så langt uten funn.

Tirsdag formiddag valgte Agder-politiet å gå ut med navn og bilde av den savnede, i samråd med de pårørende.

«Dersom publikum har sett den savnede, eller har andre opplysninger om den savnede, bes de ta kontakt med politiet på telefon 02800» opplyses det i en pressemelding.

Politiet har bedt beboere i Farsund sentrum om å sjekke hager, boder og båter.

Bred etterforskning

I tillegg har politiet bedt alle som var i sentrum lørdag til å ta vare på alle opptak som de hadde i form av bilder og video fra Farsund sentrum.

Politiet etterforsker forsvinningen bredt. Fædrelandsvennen skriver tirsdag kveld at det ikke er registrert aktivitet på kvinnens mobiltelefon etter midnatt natt til søndag.

Tirsdag har politiet saumfart overvåkingsbilder og videoer fra sentrum, men så langt uten resultat.

– Vi har ikke sett henne på noen opptak fra videokamera fra sentrum, men vi jobber videre med å sikre alle slik. Vi gjør også avhør, sier stasjonssjef Sakariassen til VG.