annonse

Hver lørdag vekker han hele handlegata med Bocelli

FÅR GÅSEHUD
FÅR GÅSEHUS: Når Søren Farup-Hansen setter på morgenmusikken, gir han nesten seg selv gåsehud. (Foto: Frank Johannessen)

Hver lørdag morgen har Søren Farup-Hansen på Oak clothing et fast rituale som gleder mange: Han setter ut en høyttaler og setter på Andrea Boccelli og hans signatursang: Con te partiro, bedre kjent som Time to say godbye.

Frank Johannessen

– Jeg får nesten gåsehud av den sangen. Det er en flott start på dagen synes jeg. Vi starter rolig, og så jazzer jeg det opp etterhvert, sier den tidligere DJen som i en årrekke har drevet diverse klesforretninger i gågaten i Arendal.

Gjennom hele uken er det musikk på inne i butikken hans, men lørdags morgen er spesiell.

Skaper liv

– Når været er fint, som nå, setter jeg opp dørene når han setter på musikken slik at den fine stemningen kan høres her inne. Det skaper liv i gata og jeg synes det er veldig fint, sier nabo, apoteker Henryk Adam Domardzki ved Boots apotek, tvers over gaten.

– Det er noe litt eksotisk over å starte dagen slik, og jeg synes det tilfører byen noe bra, sier Farup-Hansen.

Musikksmaken til mannen må sies å være svært variert, om man bedømmer ut fra hva som spilles i butikken. Men det er en ekte bit av ham som vises frem i musikken lørdag morgen klokken 10.

– Jeg har brukt Pavarotti tidligere, han liker jeg også godt, men det er noe nesten magisk ved en blind mann som skaper så vakker musikk uten å kunne se gleden han gir verden, sier Farup-Hansen.