Maia Dietrichson, Selveste Robin Johansson og Geir Høye Ludvigsen.
Maia Dietrichson, Selveste Robin Johansson og Geir Høye Ludvigsen.

Hvem av disse er morsomst?

Stem frem din lokale favoritt til humorgallaen på Arendal kulturhus den 14. januar.

– Den av komikertalentene som får flest stemmer vil få opptre på humorgallaen i Arendal kulturhus 14. januar, sier markedsdirektør i Agderposten, Petter Aaland.

AMFI Arendal og markedsavdelingen i Agderposten skal nemlig finne frem til en femte stand up-komiker, som skal opptre sammen med Cecilie Steinmann Neess, også kjent som «Cess», Olav Svarstad Haugland, Rune Andersen og Christian Mikkelsenvære på humorgallaen i midten av januar.

Stem på favoritten

De fire første finalistene ble presentert etter audition på Madam Reiersen i Arendal den 16. september.

Deres bidrag kan du se i denne saken.

Avstemningen for de fire første finalistene er nå avsluttet, nå åpnes det for å avgi stemme på de tre siste finalistene. Den av de sju komikertalentene som sitter igjen med flest stemmer til slutt blir å se på scenen på Arendal kulturhus.

Utsolgt

- Det har vært veldig stort engasjement rundt auditionene og den første avstemningsrunden. Det er vi veldig godt fornøyd med. Nå oppfordrer vi de tre siste finalistene til å få venner og familie til å engasjere seg på egne vegne, sier Aaland.

Også publikum har fattet stor interesse for arrangementet. Humorgallaen ble utsolgt på 48 timer da billettene ble lagt ut. Det er nå satt opp en ekstraforestilling og her er det i skrivende stund mellom 40 og 50 billetter igjen.

I videovinduet øverst ser du et lite sammendrag av de tre siste som kjemper om finaleplass, og her er hele opptredenen deres. Stem under vidoene:

Maia Dietrichson:

 

Selveste Robin Johansson:

 

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Geir Høye Ludvigsen:

 

Laster inn ...