annonse

Huseier fant dette inne i vannrøret sitt: - Det er helt utrolig

I vannrøret
I vannrøret: – Av bildene ser dere det er en fisk, vi har ikke greid å artsbestemme den. Den satt hardt i så hodet falt litt av da vi trakk den ut, forklarer Pia Friis, som har sendt Lillesands-Posten disse bildene (Foto: Privat)
Umulig
Umulig: Kommunen har ingen formening om hvordan denne fisken har havnet i denne reduksjonsventilen. Fagleder Steinar Eberg påpeker at det er umulig for en fisk å komme seg gjennom kommunens vannbehandlingsanlegg. BEGGE (Foto: PRIVAT)
Hodet falt av
Hodet falt av: – Av bildene ser dere det er en fisk, vi har ikke greid å artsbestemme den. Den satt hardt i så hodet falt litt av da vi trakk den ut, forklarer Pia Friis, som har sendt Lillesands-Posten disse bildene.

+ Fagleder Steinar Eberg i Lillesand kommune mener disse bildene er utrolige. Nå vil han dra på inspeksjon hos eieren.

eller lag digital bruker for å lese videre. Er du ikke abonnent kan du få tilgang under.

Hei, ! Velkommen tilbake. For å lese resten av saken kan du benytte deg av et av tilbudene nedenfor:

Informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Du har nå logget inn over 5 steder, og er derfor automatisk blitt logget ut. eller få mer informasjon her


Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse