ARENDAL INTERNASJONALE SKOLE: Hele barneskolen er satt i karantene. Foto: Frank Johannessen

Hele barnetrinnet på AIS i karantene – 140 er berørt

120 elever og 20 ansatte ved Arendal internasjonale skole er satt i karantene. Det er registrert fire nye smittetilfeller i Arendal lørdag. Noen av dem har tilknytning til Arendal internasjonale skole.

Ordfører Robert Cornels Nordli opplyser til Agderposten lørdag kveld, at hele barnetrinnet i 1.–6. klasse på skolen er satt i karantene med bakgrunn i fire positive tester, hvorav noen har tilknytning til skolen.

– Det jobbes fortsatt med smittesporing, forteller ordføreren.

Han legger til at det vil komme ytterligere informasjon, blant annet om hvor lenge elevene skal holdes i karantene, over helga.

BUSSPASSASJERER: Passasjer fra tre bussavganger sist uke, bes være oppmerksomme på symptomer. Foto: Frank Johannessen

Han ber også personer som har tatt buss fra Rema 1000 på His klokken 14.30 tirsdag 17., onsdag 18. og torsdag 19. november, og skiftet videre til linje 110 fra byen klokken 14.45, om å være observante på mulige symptomer.

Les også
18 nye i karantene

Ordføreren forteller om et godt samarbeid med AIS og de har gode rutiner og god informasjon ut til foresatte.

Vi regner også med vi har ytterligere informasjon over helga, også i forhold til hvor mange som er karantene nå, sier Robert Cornels Nordli.

Tidligere i uka ble 90 personer ved Sam Eyde videregående skole og 30 personer ved Bølgen dansestudio satt i karantene, i tillegg til flere andre nærkontakter.

Denne uka har det hittil vært 13 nye smittetilfeller i Arendal.