annonse

Han vokste opp med fyll og overgrep. Nå har han skapt en bil som er ettertraktet verden rundt

Høytidelig avduking
Høytidelig avduking: Samferdselsminister Jon Georg Dale (nærmest) og tidligere samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen avduket «Ghost of 7». Deretter satte de seg inn i det mye omtalte prakteksemplaret av en bil. Ved siden av er bileier John Lien fra Åmli. (Foto: Ronnie Krabberød)
Stort prosjekt
Stort prosjekt: John Lien og teamet brukte åtte måneder på å få bilen i stand. Bak er et eget emblem i hvitt bladgull. (Foto: Privat)
Håndlaget interiør
Håndlaget interiør: Bilen har mange spesialdetaljer, og nøye, forseggjorte linjer. Foto. Privat (Foto: )
Skal på veien
Skal på veien: – Jeg lager biler for å kjøre dem, ikke bare for utstillinger, sier John Lien. (Foto: Privat)
Tidsnød
Tidsnød: «Kun tre dager til avdukingen på Oslo Motor Show. Om vi har kontroll? Tja, vet ikke helt, men som de fleste av dere vet, så har jeg både tro og håp», skrev John Lien på Facebook under dette bildet. (Foto: Privat)

+ John Lien fra Åmli har skapt et kunstverk av en bil. Etter at «Ghost of 7» ble avduket av to statsråder, ble den prisvinner og invitert til USAs største bilutstilling i Las Vegas.

Marit Elisabeth Strand


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse

annonse