annonse

– Han har fått en dverg til å vokse ut, og kurert kreft og aids

Himmelekspressen
Himmelekspressen: I den kjente semitraileren «Himmelekspressen» reiser Pernille Strand rundt i Norge og arrangerer gatemøter sammen med sin mann Jørn Strand. Dette er en av måtene de samler inn penger til å arrangere sommerstevnet på Hove. (Foto: Marie N. Kalvehagen)
Leder sommerstevnet
Leder sommerstevnet: Pernille Strand og ektemannen Jørn Strand står bak sommerstevnet «Himmel og Hav» på Hove for tiende år på rad. (Foto: Marie N. Kalvehagen)
Store navn
Store navn: Den latinamerikanske pastoren Claudio Freidzon er en av årets store trekkplaster til Himmel og Hav. (Foto: Marie N. Kalvehagen)

+ «Himmel og Hav» hadde 300 deltakere da de startet opp for ti år siden. I år er det over 3000 stemmer som roper «amen» i det store teltet på Hove.

Marie N. Kalvehagen


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse