annonse

Gir deg tipsene for en stressfri førjulstid

JULETIPS
JULETIPS: Forfatter, foredragsholder og tidsbrukekspert Cecilie Thunem-Saanum gir råd for hvordan du skal mestre juleforberedelsene. (Foto: Cecilie Thunem-Saanum/Bloggen CecilieTS.no)

Strever du med å få tiden til å strekke til i desember? Tidsbrukekspert, forfatter og blogger Cecilie Thunem-Saanum gir deg tipsene for en stressfri førjulstid.

Bjørn Atle Eide

«Nå er den her. Tiden for levende lys, lune opplevelser og varme stunder med ullteppe, peis og tekopp. Adventstiden. Dette var helgen for å lage adventskalender. Men så seiler ny uke inn, og uten at vi ble ferdige med kalenderen – som vi i år skulle gjøre klar i så god tid.»

Slik innleder Cecilie Thunem-Saanum sitt siste innlegg på bloggen CecilieTS.no. Innlegget har tittelen «Julestemt danker ut julestri»

Thunem-Saanum er foredragsholder med tidsbruk og kommunikasjon som fagfelt. I sommer ga hun ut boken 

. Hun er også kronikkforfatter i Agderposten (se faktaboks), og blant de anbefalte bloggerne på Agderpostens seksjon Sørlandsbloggere.

Slik fortsetter blogginnlegget om juleforberedelsene:

«Fortsatt har vi håp om at julegaver og julekaker skal være på plass langt tidligere enn i fjor og alle årene før, og vi drømmer om at i år, i år skal juleforberedelsene gjennomføres med lave skuldre, lun stemning i stuen og myk julemusikk som strømmer gjennom kjøkkenet mens kakene bakes – fra bunnen av».

I blogginnlegget gir hun tips om hvordan du skal klare blant annet både julekort, baking og gavepakking, slik at du får en stressfri og fin førjulstid.

Les hele blogginnlegget her

. Kommentar:

Blogger du selv?

Presenter gjerne bloggen din på Sørlandsbloggere

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse