annonse

Går så det suser: Dette er restaurantens suksessoppskrift

TRAVLE DAGER
TRAVLE DAGER: Morgenfugl brasseri går så det suser, og de ansatte har lite tid til å sitte. Bildet er tatt før åpningstid av Emilie Berås Pedersen, Marco Christ, kjøkkensjef Joao Gabriel Costa Gouveia og Trine Omholt. (Foto: )
PUSSET OPP
PUSSET OPP: Restauranten er noe pusset opp etter forrige restaurantdrift. (Foto: )
INGENTING FERDIG
INGENTING FERDIG: Emilie Berås Pedersen og Marco Christ forbereder dagens retter. Alt lages fra bunnen, med så lokale råvarer som mulig. (Foto: )
LITEN LAGERPLASS
LITEN LAGERPLASS: For å sikre at restauranten ikke går tomme for øl, lagres noen av fatene hjemme hos Trine Omholt. (Foto: )

+ Det skal være fra bunnen, ikke prosessert og helst fra lokale leverandører. Det viser seg å være en suksessoppskrift for Trine Omholt og Morgenfugl brasserie.

  • Linda Askeland


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse