Frigir navn etter dødsulykke på E39

Den 15. juni mistet en mann livet i en trafikkulykke på E39 i Lindesnes. Nå frigir politiet navnet på vedkommende.

I forbindelse med trafikkulykken på E-39 i Lindesnes 15. juni 2022, frigir politiet nå navnet på den avdøde. Det skriver politiet i en pressemelding mandag.

Det var John Godtfred Helmikstøl som døde i ulykken 15. juni. Avdøde var 67 år gammel og fra Rogaland. Navnet til avdøde er frigitt i samråd med pårørende.

Agder politidistrikt varslet om ulykken vest for Osestad i Lindenes klokka 10 onsdag formiddag. Først meldte politiet at det dreide seg om en ulykke mellom en bil og en motorsykkel, men opplyste senere at tre kjøretøyer var involvert.

Les også
Motorsykkelfører døde etter trafikkulykke på E39 i Lindesnes

– Slik vi har fått det forklart har det vært et lite sammenstøt mellom motorsykkelen og et annet kjøretøy, som igjen har ført til at motorsykkelen har kommet over i den andre kjørebanen og frontkollidert med en møtende bil, sa operasjonsleder Linn Andresen til Fædrelandsvennen på ulykkesdagen.

Luftambulansen kom til stedet og veien ble stengt mens det ble gitt livreddende førstehjelp på stedet. Klokka 11.39 opplyste politiet at føreren av motorsykkelen var erklært død på stedet, og at de nærmeste pårørende var varslet.