annonse

Forlanger bedre seksualundervisning i Arendal: - Holder ikke med en halvtime

Forlanger bedre seksualundervisning
Forlanger bedre seksualundervisning: Mikkel Nesse og Nora-Victoria Søby-Arnesen i Ungdommens bystyre. (Foto: Marit Elisabeth Strand)
Ungdom og seksualundervisning
Ungdom og seksualundervisning: Initiativet til Ungdommens bystyre i Arendal om bedre seksualundervisning, er blitt lagt merke til i store deler av landet. Rus- og seksualminister Mikkel Nesse og leder Nora-Victoria Søby-Arnesen (begge 16) ønsker kunnskap om blant annet grensesetting og alle kjønn. Blant tilhørerne i kursrommet på Eureka-bygget var det flest helsesykepleiere. I samtalen deltok også Ellen Marie Hansen I Sex og Politikk og Sol Stenslie i Seksualpolitisk Nettverk for Ungdom. Foto. Elisabeth Grosvold (Foto: )

+ Ungdom i Arendal forlanger bedre seksualundervisning for å motvirke sexpress og voldtekt. Kommunalsjefen sier at undervisningen varierer fra klasse til klasse.

Marit Elisabeth Strand


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse

annonse