NY MILLIONÆR: Agder fikk lørdag en ny Lotto-millionær. Illustrasjon. Foto: Norsk tipping

Fikk kontakt med lottovinner fra Agder: - Det er helt sykt

En kvinne fra Lindesnes kommune kan juble høyt etter å ha stukket av med 5 millioner kroner i Lotto. Lenge klarte ikke Norsk Tipping å få kontakt med henne.

Tre Lotto-spillere kunne juble ekstra høyt lørdag. De tre heldige Lotto-spillerne delte førstepremiepotten, og vant 4.848.630 kroner hver. De tre er fra henholdsvis Nordland, Agder og Vestland.

Vinneren fra Agder hadde også sju andrepremier i tillegg til førstepremien, og kan dermed innkasser 5.473,380 kroner totalt.

Lørdag kveld opplyste Norsk Tipping på egne hjemmesider at de ikke har fått tak i vinneren. Hvor i Agder vedkommende er fra, eller om det er en mann eller en kvinne, sies det ikke noe om.

Vil du sjekke kupongen din, var lørdagens Lotto-tall følgende: 16 - 11 - 23 - 2 - 14 - 26 - 12. Tilleggstall: 25.

– Helt sykt

Søndag formiddag opplyste Norsk Tippings pressevakt at de da fremdeles jakter på storvinneren fra Agder.

– Nei, vi har ikke kommet i kontakt ennå, sier Sverre Houmb i Norsk Tipping til Agderposten.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Men litt senere på dagen har vinneren endelig tatt telefonen.

– Det har vært helt sykt, Jeg skjønner det ikke ennå helt, det er helt vilt. Jeg hadde lagret Norsk Tipping-nummeret for jeg har vært med på konkurranser og litt forskjellig hos dere og plutelig så jeg at det var flere ubesvarte anrop, sier hun og fortsetter:

– Jeg ble først redd for at det var en konkurranse og at jeg hadde misset muligheten for å bli med, men etter å ha hatt sjekket skjønte jeg at vi hadde vunnet i Lotto, sier hun og ler.

Fikse huset

Kvinnen, som er bosatt i Lindesnes kommune i gamle Vest-Agder, har planene klare for noe av pengene.

– Vi skal sikkert utbedre huset og justere bilparken vår litt, og jeg fortsetter i jobben som før, jeg er ikke typen som tar av, sier den blide damen fra Lindesnes som ønsker å være anonym.

Kvinnen var den mestvinnende på Lotto-trekningen den 5. desember. Hun hadde 7 andrepremier i tillegg til førstepremien. Hun spilte på en manuelt utfylt kupong med tall som har relevans til familien, og vant 5 473 380 kroner totalt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

De to andre vinnerne lørdag stakk av med litt mindre penger.

- Å herregud!

- Å herregud! Er det tilfelle? Hvor mye sa du jeg har vunnet? 4.848.630 kroner? Å herregud! Litt av en julegave, sier den glade vinneren fra Brønnøy.

- Vet du hva kjerringa sier? Nå slipper hun å kjøpe julegave til meg, sier han og flirer godt. Mannen sier at han ble nokså overveldet av å vinne nesten 5 millioner kroner.

- Oioioioi! Ja jeg ble heilt satt ut. Vet du, jeg pleier aldri å ta telefoner som ser ut som et sentralbordnummer på kvelden, men jeg så retningsnummeret og tenkte at det der er vel Hamar, sier den glade vinneren fra Brønnøy som trodde nattesøvnen ville få unngjelde for vinnergleden.

- Ja det spørs om jeg får sove i natt. Dette var dagens, årets og livets julegave. I kveld tror jeg faktisk jeg skal ta meg en pils, en i hver fot. Johooooooo, sa mannen fra Brønnøy som ønsket å være anonym.

Vinner fra Vestland

– Å herregud, tuller du? Å herlighet! Men det var flott. Dette ble en fin lørdagskveld. Vi så på Maskorama nå rett før du ringte, sa kvinnen fra Kvinnherad.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

- Jeg har spilt Lotto sånn av og på i lengre tid, men bare levert for en femtilapp de ukene jeg har spilt. Jeg har vel vunnet en og annen femtilapp også. Nå skal jeg betale ned litt gjeld, og gi litt til barna mine, sier den blide kvinnen som ønsker å være anonym.