annonse

Familiefirmaet vil revolusjonere bygg- og anleggsbransjen med dette stoffet

KLARE
KLARE: Rundet bordet sitter fra venstre Terje, Glenn og Kenneth Jakobsen, mens faren Rolf står ved skaprammen de har laget. Deres produkt er det grå som nødskapet er satt inn i. 2.000 slike skap skal oppgraderes i Norge, og gründerne på Longum vil veldig gjerne levere. – Dette produktet er en spydspiss som viser fram materialet. Men det kan brukes til veldig mange andre produkter, forteller de. (Foto: )
Mange fasonger
Mange fasonger: Terje, Glenn og Kenneth Jakobsen med noen av produktene de har laget i det nye materialet.
SKAPRAMME
SKAPRAMME: Den grå rammen veier bare 5–10 prosent av det en tilsvarende ramme i betong gjør. Her er det Kenneth Jakobsen som manøvrerer det alene, med nødskapet inni. (Foto: )
UTVIKLET
UTVIKLET: Det er pappa Rolf Jakobsen som har utviklet selve materialet, men sønnene har bidratt med å utvikle forskjellige produkter. (Foto: )

+ Denne kvartetten står bak et produkt som den første kunden omtaler som «et mulig kvantesprang» i bygg- og anleggsbransjen. Arendalsfirmaet har millioner i sikte, og ambisjoner om å erobre hele verden.

Inger Stavelin
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse