annonse

Er svært fornøyd med responsen: Fikk 30 boligkjøpere i ny bydel på ei uke

FØRSTE BYGGETRINN
FØRSTE BYGGETRINN: Slik blir første byggetrinn av Bryggebyen sett fra fjorden. Det er stor interesse for den nye bydelen på Vindholmen, der 30 leiligheter ble solgt på ei uke. Leilighetene som er solgt, er i alle prisklasser, fra 1,8 million kroner til 11,8 millioner kroner. Spaden kan settes i jorda allerede i juni. (Foto: )
INNOVER MOT BYEN
INNOVER MOT BYEN: Her er første byggetrinn fra en annen retning. Dette er innover mot byen. Byggene får variert utforming og farger. (Foto: )
TÅRNET OG POLLEN
TÅRNET OG POLLEN: Her ser en godt hvordan det som kalles Lille-Pollen og signalbygget ytterst på piren blir liggende. (Foto: )
LITEN POLL
LITEN POLL: Det som i dag er en poll mellom ti brygger, blir kalt Lillepollen i den nye bryggebyen. (Foto: Rambøll)
NÅ ER DET HISTORIE
NÅ ER DET HISTORIE: Slik var det inntil ganske nylig på Vindholmen. Nå er det kun det hvite NOV-bygget helt til høyre som står igjen. (Foto: Frank Johannessen)
Bryggebyen Vindholmen

+ Først kom nær 500 på informasjonsmøte, så ble de første 30 leilighetene solgt på ei uke. Bryggebyen har fått en svært god start, og i juni settes spaden i jorda.

Tore Ellingsen

eller lag digital bruker for å lese videre. Er du ikke abonnent kan du få tilgang under.

Hei, ! Velkommen tilbake. For å lese resten av saken kan du benytte deg av et av tilbudene nedenfor:

Informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Du har nå logget inn over 5 steder, og er derfor automatisk blitt logget ut. eller få mer informasjon her


Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse