annonse

Ekstraordinært overskudd sørger for million-oppussing av herregården

BRUDESUITEN
BRUDESUITEN: Den rommelige brudesuiten har i likhet med de øvrige rommene på Arendal Herregaard nytt godt av en storstilt oppussing i jubileumsåret, noe salgsdirektør Oddgeir Frette i Sudrheimgruppen er fornøyd med. (Foto: Tore Ellingsen)
KLAR FOR JUBILEUMSSESONG
KLAR FOR JUBILEUMSSESONG: Oddgeir Frette starter jubileumssesongen på Arendal Herregaard med 17. mai-buffé. (Foto: Tore Ellingsen)
MARITIM HISTORIE
MARITIM HISTORIE: Det er ingen tvil om at Arendal Herregaard ligger i et område med lang maritim historie. (Foto: Tore Ellingsen)
GRAND HOTEL
GRAND HOTEL: Nytt navn og «nytt» hotell i Vestre gate, eid 50 prosent av Sudrheimgruppen. (Foto: Tore Ellingsen)
ARENDAL HERREGAARD
ARENDAL HERREGAARD: Nyter godt av samdrift med Grand Hotel Arendal i Vestre gate. (Foto: Tore Ellingsen)
BEHAGELIGE MØTER
BEHAGELIGE MØTER: Med slike stoler og omgivelser kan det neppe bli dårlig stemning på møter og konferanser. (Foto: Tore Ellingsen)
ALT NYTT
ALT NYTT: Oddgeir Frette har slått seg ned i et av rommelige rommene som i tillegg også har kjøkkenavdeling. (Foto: Tore Ellingsen)
BEGYNNELSEN
BEGYNNELSEN: Ove Trøen (t.v.) i 2004, etter å ha drevet et år på Tromøy. Her sammen med daværende driftssjef Sven Anderson. (Foto: Anne Karin Andersen)
HISTORIE
HISTORIE: Breidablikk pensjonat sto ferdig i 1929 og er fortsatt i drift, 90 år senere. Foto hentet fra AAKS. (Foto: )
SER FREMOVER
SER FREMOVER: Salgsdirektør Oddgeir Frette ser fremover mot en ny sommersesong på Tromøy. (Foto: )
LUNT OG NOSTALGISK
LUNT OG NOSTALGISK: Også fellesområdene er pusset opp og fornyet. Her er det lett å slå seg ned og bli sittende en stund. (Foto: )

+ Et ekstraordinært resultat på 62 millioner kroner etter eiendomssalg, har gitt 90-års jubilanten Arendal Herregaard et stort løft før sesongen tar av.

Tore Ellingsen


annonse