annonse

Dette tror de vil bedre den svake responstiden for ambulansene

Fra venstre
STOPPES IKKE AV TRAFIKKEN: Espen Gustavsen, Frank Sigvaldsen, Linn A. Neset, Christina Tønnesen, Emma Ramsland, Roger Handaa og Helge Olsen er ambulansearbeidere i Arendal. (Foto: Elisabeth Grosvold)
KJENNER TRAFIKKFORHOLDENE
KJENNER TRAFIKKFORHOLDENE: – Vi vet når det er tett trafikk. Det er sjelden noe problem, sier ambulansearbeider Frank Sigvaldsen. (Foto: Elisabeth Grosvold)
DÅRLIGERE ENN SNITTET
DÅRLIGERE ENN SNITTET: Aust- Agder ligger på en 13. plass i responstid på akutte hendelser i tettbygd strøk. (Foto: )
BEDRE ENN SNITTET
BEDRE ENN SNITTET: Aust-Agder ligger på en femteplass i responstid på akutte hendelser i grisgrendte strøk. (Foto: )
TYDELIG
TYDELIG: Budskapet er tydelig på bilen Ambulanseforbundet i Delta og LHL skal kjøre landet rundt for å sette responstid på dagsorden. (Foto: )
SKAL KJØRE LANDET RUNDT
SKAL KJØRE LANDET RUNDT: Ola Yttre sitter bak rattet under hele turneen som Ambulanseforbundet i Delta og LHL kjører i gang for å sette responstid på dagsorden. (Foto: )

+ Ambulansene i Arendal kommer fortsatt seint frem, men det skyldes i så fall ikke trafikken, mener ambulansearbeiderne.

Tore Ellingsen
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse