Illustrasjonsfoto: Tor Erik Schrøder / NTB

Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Person død av stikkskader i Oslo

En person er funnet død i Oslo etter å ha blitt påført stikkskader i brystet. Ingen er pågrepet, og bakgrunnen for hendelsen er uklar. Personen ble funnet i Københavngata på Grünerløkka. Politiet ble varslet klokka 2.45.

– Alt tyder på at det har skjedd utendørs, forteller operasjonsleder Per Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NTB.

NRK-folk på vei hjem etter pågripelse i Qatar

NRK-journalistene Halvor Ekeland og Lokman Ghorbani ble pågrepet på jobbreise i Qatar. I natt kunne de sette seg på flyet hjem til Norge. De to var i landet på reportasjereise i forkant av neste års fotball-VM.

– Vi er først og fremst veldig glade og lettet over at begge er i god behold og på vei hjem. Jeg snakket med dem i dag tidlig. Da var de preget av hva de hadde vært gjennom, men fikk seg etter hvert både mat og litt søvn, sier kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen.

1.520 nye koronasmittede registrert

Det siste døgnet er det registrert 1.520 koronasmittede i Norge. Det er 1.032 færre enn samme dag i forrige uke.

De siste sju dagene er det i snitt registrert 1.997 koronasmittede per dag. Tilsvarende snitt for sju dager siden lå på 1.760, så trenden er stigende.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Barn døde etter bilangrepet i Wisconsin – totalt seks drepte

En sjette person, en åtte år gammel gutt, er død som følge av bilangrepet mot en juleparade i Milwaukee-forstaden Waukesha i den amerikanske delstaten Wisconsin. Gjerningsmannen Darrell Brooks blir siktet for overlagt drap og får livstid om han blir dømt, delstatens strengeste straff. Politiet sier siktelsen trolig vil utvides.

De andre drepte er fire kvinner i alderen 52 til 79 år og en 81 år gammel mann. Ifølge myndighetene ble mer enn 60 personer skadd, og tilstanden var tirsdag fortsatt kritisk for flere av dem.

(©NTB)

Foto: NRK / NTB
Foto: Jil Yngland / NTB
Foto: Jeffrey Phelps / AP / NTB