annonse

Det startet med smykker - nytt kapittel i million-eventyret

STILLER UT
STILLER UT: Galleriet på Hillestad åpnet i 1985. Her er Barbro Hillestad i ferd med å henge opp et av Ingelin Hauglands malerier. Utstillingen åpner denne lørdagen. (Foto: Irene Hegge Guttormsen)
FAST MENY
FAST MENY: Kringla er viden kjent. Borghild Hillestad (82) baker fortsatt mye, men har også lært opp to av sine barn i bakekunsten. (Foto: Irene Hegge Guttormsen)
GLEDER SEG
GLEDER SEG: Ingelin Haugland og Scott Aanby synes det er stor stas å stille ut sammen – slik de også gjorde her under høstutstillingen i 2007. (Foto: Irene Hegge Guttormsen)
GOD STEMNING
GOD STEMNING: Det blir munter tone når denne trioen møtes. F.v. Scott Aanby, Ingelin Haugland og Barbro Hillestad. (Foto: Irene Hegge Guttormsen)
BUTIKK
BUTIKK: I Kramløa får de vist både ting de har agentur på og gaveartikler de utvikler og selger via et selskap de eier og som selger varer til 45 land. (Foto: Irene Hegge Guttormsen)
UTE
UTE: Hillestad galleri ligger ved hovedveien. Oppe på heia i bakgrunnen har familien klargjort hyttefelt med 130 tomter – hvorav 70 er bebygd. Målet er 400 hytter. (Foto: Irene Hegge Guttormsen)
LEKEPARK
LEKEPARK: I tårnet er det mange kriker og kroker for de yngste. Sklier og underjordiske tunneler er også med i lekeparken rett ovenfor galleriet. (Foto: Irene Hegge Guttormsen)
KUNSTNER
KUNSTNER: Scott Aanby gjør seg klar. (Foto: Irene Hegge Guttormsen)
STARTET MED
STARTET MED: Smykkene er blitt laget siden 1965 og var grunnpillaren i det sm skulle bli en ny i Hillestad-familien. (Foto: Irene Hegge Guttormsen)
Hillestad

+ Også på lørdagens utstillingsåpning er kringla klar på Hillestad i Tovdal. Det som startet med smykker i 1965, har blitt et eventyr med mange historier.

Irene Hegge Guttormsen

eller lag digital bruker for å lese videre. Er du ikke abonnent kan du få tilgang under.

Hei, ! Velkommen tilbake. For å lese resten av saken kan du benytte deg av et av tilbudene nedenfor:

Informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Du har nå logget inn over 5 steder, og er derfor automatisk blitt logget ut. eller få mer informasjon her


Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse