annonse

Derfor gir Trym (12) bort håret sitt

Donerer håret
Donerer håret: Inntil mandag morgen hadde Trym Kjærvik-Bråthen (12) fra Porsgrunn langt flott hår som han hadde spart på i to år. Ved hjelp av frisør Kari Anne Stokken i Hildes salong kan hårlokkene (foran til venstre) bli til en parykk for en som har hårtapssykdommen alopecia. (Foto: Bjørnar Larsen)
Før hårklippen
Før hårklippen: Trym Kjærvik-Bråthen med det lange håret han hadde spart på i to år. (Foto: Bjørnar Larsen)
Underveis
Underveis: Frisør Mari Anne Stokken klipper håret til Trym på en spesiell måte slik at det kan bli til en parykk senere. (Foto: Bjørnar Larsen)
Kortklipt
Kortklipt: Mamma Tone og tvillingsøster Tiril følger med i bakgrunnen mens Trym Kjærvik-Bråthen (12) får en tøff og kort frisyre etter at de lange hårlokkene hans er klippet av. (Foto: Bjørnar Larsen)
Etter hårklippingen
Etterpå: Den nå korthårede Trym Kjærvik-Bråthen med hårlokkene som skal sendes til Freedom Hair Scandinavia.
Sammen om avgjørelsen
Sammen om avgjørelsen: Mamma Tone og tvillingsøster Tiril er stolt over at Trym Kjærvik-Bråthen velger å gi bort håret sitt slik at andre kan få muligheten til å få spesiallaget en parykk. (Foto: Bjørnar Larsen)
Hårsykdommen Alopecia areata

+ Trym Kjærvik-Bråthen fra Porsgrunn (12) har bekjente med hår-tapssykdommen alopecia. Nå gir han bort håret slik at det kan bli en parykk.

Bjørnar Larsen (Varden)


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse

annonse