Melania Trump, som her står ved ektemannens side utenfor Det hvite hus i august, er blant flere som prøver å få ham til å erkjenne valgnederlag, ifølge CNN. Foto: Evan Vucci/AP/NTB

CNN: Melania Trump prøver å få presidenten til å erkjenne nederlag

Melania Trump har ifølge CNN sluttet seg til den voksende kretsen rundt ektemannen Donald Trump som prøver å få presidenten til å innrømme at han tapte valget.

Etter at valgresultatet ble kjent, har presidenten gjentatte ganger hevdet valget stjeles fra ham, og at han er den rettmessige vinneren.

Ifølge CNN er det en stadig voksende krets rundt ham som forsøker å få ham til å erkjenne valgnederlag. Kanalens kilder hevder Melania Trump er en av dem som råder ham til det.

Trump fortsatte søndag morgen å legge ut Twitter-meldinger om at valget stjeles, men meldingene hans får stadig mindre oppmerksomhet i amerikanske medier.

Melania Trump uttalte seg søndag for første gang offentlig om fusk-påstandene. I en Twitter-melding lagt ut på den offisielle kontoen til kontoret hennes, skriver hun at «alle lovlige, ikke ulovlige, stemmer bør telles».

– Vi må beskytte vårt demokrati med full åpenhet, skriver hun.

Heller ikke i den meldingen kommer det fram noen dokumentasjon på hvilke stemmer som skal være ulovlige.

(©NTB)