annonse

Barna viste iskunst på vinterfestivalen

: Malin (5) og William (4) og Patrick (4) fra Eplehagen barnehage viser stolt frem iskunsten de selv har laget før den settes bort i utstillingen. Malin forteller at hun har laget kunst i is før, men at det ikke har blitt stilt ut slik som dette. For guttene er det første gang de har laget iskunst. - Kjempegøy, sier de enstemmig. (Foto: Elisabeth Grosvold)
: Iskunsten til William (4). (Foto: Elisabeth Grosvold)
: Fra utstillingen på Sam Eydes plass i Arendal. (Foto: Elisabeth Grosvold)
: Kaisu Sagen henger opp iskunst som de eldste barna i Espira Myraskogen barnehage har laget. (Foto: Elisabeth Grosvold)
: Patrick (5) og Willian (4) får her hjelp av kunstner Jan Erik Sørenstuen til å sette på plass is- skulpturene. (Foto: Elisabeth Grosvold)
: Iskunst på Sam Eydes plass. (Foto: Elisabeth Grosvold)
: Iskunst på Sam Eydes Plass. (Foto: Elisabeth Grosvold)

Arendal Vinterfestival har arrangert et kurs for barnehagene i hvordan lage små dekorative isskulpturer.

Arne Ingmar Eggen

Under instruksjon fra kunstpedagog Jan Erik Sørenstuen dekorere barna Sam Eydes plass med isskulpturene fredag ettermiddag.

Bla deg gjennom bildene øverst i saken!

Malin (5), William (4) og Patrik (4) (bildet) fra Eplehagen barnehage i Arendal viser her stolt frem iskunsten de selv har laget før den plasseres i den store utstillingen.

Malin forteller at hun har laget kunst i is før, men at den ikke er blitt stilt ut, slik som dette. For guttene er det første gang de har laget iskunst.

Arendal Vinterfestival fortsetter helt frem til søndag.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse

annonse

annonse