annonse

Ap-politikerens hjertesukk: «Dype skillelinjer og iskalde fronter»

AVSTEMNING
AVSTEMNING: Jarle Christiansen (Ap) gikk i kontrollutvalget inn for å politianmelde innkjøpssaken, og fikk flertall for forslaget sammen med Hege Bjerke Erlandsen (H) og Tore Fredvig Erichsen (Frp). Utvalgsleder Gunnar Topland (H) og Eli Skaiaa (KrF) stemte imot. (Foto: Knut A. Dyvik)

Ap-politiker Jarle Christiansen kom med et sterkt hjertesukk da kontrollutvalget avsluttet sin behandling av helsekjøpsaken i Grimstad på møtet mandag.

Bjørn Atle Eide

- Saken rir Grimstad kommune som en mare, og det går skillelinjer som vi har sett mange konsekvenser av, sa Christiansen blant annet  før saken ble tatt opp til votering i kontrollutvalget.

På videoen, som er tatt opp av Knut A. Dyvik og redigert av Agderposten, kan du se og høre hele Christiansens innlegg og voteringen i saken. Innlegget munnet ut i et forslag om å politianmelde saken. Forslaget ble vedtatt av kontrollutvalget med tre mot to stemmer, og går nå videre til kommunestyret.

Les mer om kontrollutvalgets behandling her.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.