Molandsveien: N/A Foto: Isnitt

7 mål tomt, hus og strandlinje til rett over millionen

Ønsker du deg egen strandlinje og godt med plass i landlige omgivelser? Da kan kanskje dette være drømmeplassen.

– Dette er uten tvil den kuleste eiendommen jeg har fått inn for salg. Det handler for det første om prisklassen den ligger i. I tillegg får du strandlinje og 7 mil tomt rett over millionen, sier eiendomsmegler Even Nyheim Guttormsen.

Eiendommen ligger i Molandsveien i Arendal, midt mellom Tvedestrand og Arendal sentrum.

Molandsveien: N/A Foto: Isnitt

Oppussingsobjekt?

Det var Tvedestrandsposten som først omtale eiendommen. Huset som følger med ble bygd i 1943.

– Eiendommen ble skilt av fra hovedgården da det ble bygd, og ble antakelig bygd som et sommerhus. Tross stor tomt, er det naboer, men huset ligger sånn til at det er skog mellom, sier Guttormsen videre.

Molandsveien: N/A Foto: Isnitt

I Finn-annonsen poengteres det at boligen må beregnes som renoveringsobjekt, men eiendomsmegleren sier man fint kan flytte inn i huset som det står.

– Det er et hus enkelte vil føle er et oppussingsobjekt, men det er ikke nødvendigvis det. Du kan selvsagt pusse det opp, men liker du stilen der trenger man ikke nødvendigvis gjøre så mye. Tar man heller vare på det som er, kan man bruke en del av det gode originale materialvalget i huset.

Molandsveien: N/A Foto: Isnitt

Guttormsen sier han imidlertid personlig ville gjort noe med fasaden.

– Huset er ikke det peneste å se på på utsiden, det har blant annet to påbygg. Så man kan kanskje gjøre noe med fasaden, sier han.