annonse

24 leiligheter, restaurant og amfi: Klart for Kilsunds nye storstue

TRANSFORMERES
TRANSFORMERES: Den lille Holmen i Kilsund er en hyppig besøkt plass nå sommerstid kloss i Sørlandsleia som her er på det smaleste bak de gamle næringslokalene vi ser på bildet her. Til høsten skal alle bygningene bortsett fra bensinstasjonen (helt til høyre) rives for å gi plass til et nytt leilighetskompleks (innfelt 3D-skisse). Nå drives restaurant og pub i det gamle næringsbygget – de må ta en pause mens det bygges nytt. (Foto: Privat)
NYE HOLMEN
NYE HOLMEN: Slik er leilighetsbygget på Holmen i Kilsund med pub og restaurant – pluss parkering i underetasjen, tenkt utformet. Med grønt uteareal oppå underetasjen, og kyststi for allmennheten rundt hele Holmen. Gul ring viser dagens bensinstasjon, som ikke rives. (Foto: Skisse, Alpha Arkitekter.)
AMFI
AMFI: Eg amfi til bruk under konserter og andre arrangementer er en del av planene. (Foto: Illustrasjon, Alpha Arkitekter)
BEFARING
BEFARING: To av de lokale eierne bak planene, Frode Larssen (midten) og Odd Keilon Osmundsen, i samtale med utvalgsleder Nina Jentoft under befaringen. Tredje eier er Høye Høyesen. (Foto: Vidar Fløde)
HOLMEN
HOLMEN: Her ser vi høydene på eksisterende bygninger i forhold til høyder på nybygget den nå vedtatte reguleringsplanen hjemler. Som vi ser blir det mye større areal som får 13 m høyde. (Foto: )
HER
HER: Holmen i Kilsund ligger helt nordøst i Arendal kommune. Kjøretid fra Arendal by er cirka 30 min, kjøretid fra Tvedestrand by, cirka 10 min. (Foto: )
24 LEILIGHETER
24 LEILIGHETER: Medeier Høye Høyesen fortalte om planer for transformasjon av dagens næringseiendom til 24 leiligheter, fortsatt restaurant/pub – med parkering og båtplasser. Han håper skaden skal kunne komme i jorda høsten 2019, og at de første kan flytte inn i 2020/21. Her ser vi nybygget med dagens bygg markert som rød stiplet strek. (Foto: Illustrasjon, Alpha Arkitekter)
Disse står bak

+ Går alt på skinner, håper lokalpatriotene bak prosjektet at den nye «storstua» i Kilsund med 24 leiligheter, restaurant og amfi skal stå ferdig våren 2021.

Vidar Fløde
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse