TIDEN ER INNE: Nå er det kun et par-tre uker igjen før det blir pizzatrafikk på Arendal stajon. Foto: Marit Elisabeth Strand

Måtte utsette – men nå er tiden inne for pizza på stasjonen

Peppes Pizza måtte utsette åpningen av sin «takeaway»-restaurant på Arendal stasjon på grunn av koronasituasjonen. Men nå er det like før avgang for pizzabudene med de røde bilene.

Etter planen skulle det nye utleveringsstedet for Peppes åpnet i månedsskiftet april- mai. Men da lå koronarestriksjonene tungt over landet, og det var ingen vei utenom å utsette åpningen.

Men nå søker Peppes Pizza etter personale og forteller at det snart nærmer seg oppstart.

«Er du en kvikk og ungdommelig person med sans for matlaging og har lyst til å jobbe med markedets beste merkevare hører vi gjerne fra deg. Vi trenger også flere sjåfører som kan levere pizza i arendalsområdet. Vi ser helst du har kjørt bil i to år, er blid og omgjengelig og liker kundekontakt», heter i det stillingsannonsen.

– Omtrent midt i neste måned

– Ja, det stemmer, det nærmer seg nå. Vi søker etter folk, og vi er gang i lokalene med montering av kjøkken, det vil komme opp skilt og vi skal ha en gjennomkjøring av alle systemer og rutiner. Men jeg vil anta at vi kan åpne opp omtrent midt i neste i måned, forteller Øyvind Holberg, daglig leder i Øhrn Invest AS som har agenturet for Peppes Pizza på Agder. Han har tidligere antydet at det trengs om lag 14 nyansettelser.

Han mener den noe originale plasseringen på stasjonen er ideell til konseptet hvor det kun bli utkjøring og utlevering, ikke anledning til spise.

– Arendal stasjon ligger veldig sentralt i forhold til boligområder og kommunikasjon. Den ligger egentlig midt i byen sånn sett. Og det er god parkering for dem vil hente pizza selv, og vi får parkert budbilene våre geit der, forteller Holberg.

Restaurant må ligge i sentrum

Men dersom det igjen kommer en Peppes Pizza restaurant, vil det bli i sentrum, forsikrer Holberg som ikke verken bekrefte eller utelukke at det blir aktuelt. Han medgir at det nok er ganske naturlig for Peppes å være representert i en by som Arendal.

Les også
Peppes vil gjenåpne i Arendal – men det blir ikke på Langbryggen

Men først er det altså oppstart på stasjonen, hvor Øyvind Holberg lover landets flotteste «takeaway»-avdeling. Med det nyeste av alt utstyr i nyoppussede lokaler.

Også reisende til og fra Arendal kan nyte godt av den nye satsingen, foruten pizza, er det tenkt at passasjerer og andre også kan få kaffe og litt annet å bite i, mens de oppholder seg på stasjonen.

Peppes Pizza var representert i Arendal i 15 år, før de stengte dørene i februar 2018. Nå er de tilbake, i jubileumsåret. Det er nemlig 50 år siden Peppes Pizza åpnet sin første restaurant i Norge.