annonse

- Ordføreren forledet kommunestyret

VEDTAKET
VEDTAKET: Kommunestyret er blitt forledet til å tro at Holvik gjennomgikk en faktaundersøkelse da det fattet vedtak (bildet) om å avvise hans krav om erstatning, skriver Karl Meidel Johansen i dette leserinnlegget. (Foto: Agderposten/Arkiv)

LESERINNLEGG: Så hadde vi rett hele veien.

Etter at ordfører og rådmann fra talerstol og i avisinnlegg gjentagende ganger har påstått at det ble gjennomført en faktaundersøkelse knyttet til Holviks krav om oppreising og økonomisk erstatning, måtte ordføreren fra talerstol i kommunestyremøte mandag 3 september innrømme at, nei - det ble ikke gjennomført en faktaundersøkelse.

Holvik fikk ikke delta i utforming av mandat, fikk ikke anledning til kontradiksjon og det foreligger ingen samlet rapport for undersøkelsen. Han hevder selv at ingen av de ti sentrale punktene som Ståle Einarson så strengt påpekte måtte være med i en legitim faktaundersøkelse, ble berørt i den undersøkelsen som gjaldt ham.

Kommunestyret har altså blitt forledet til å tro at Holvik gjennomgikk en faktaundersøkelse som beskrevet av professor Ståle Einarson. På det grunnlaget stemte et flertall mot oppreising og erstatning. Det var med andre ord ikke bare Ragnar Holvik som ble lurt i denne saken, men hele kommunestyret. Hva har kommunestyret tenkt å gjøre med det?

Karl Meidel Johansen

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse