- For min del fremstår prosessen helt uforståelig og jeg er forundret at så mange oppgående mennesker kan klusse det til slik, skriver Helsepartiets Finn Øygarden (innfelt).
- For min del fremstår prosessen helt uforståelig og jeg er forundret at så mange oppgående mennesker kan klusse det til slik, skriver Helsepartiets Finn Øygarden (innfelt).

Hove-debatten: Må innrømme at det så ut som en fanteleir

Jeg starter først med å ønske dere alle et godt valg! Kjære ungdommer, bruk stemmeretten din! Den er viktig og du har en mulighet til å påvirke din by og din kommune.

Politikk kan oppleves merkelig og litt tullete av og til, den engasjerer mange og kan bidra til glede for noen og urettferdighet for andre.

Et eksempel på det er Hove-saken, den har skapt hodebry for mange, og folk føler seg tråkket på. For min del fremstår prosessen helt uforståelig og jeg er forundret at så mange oppgående mennesker kan klusse det til slik. Hove camping har vært dårlig styrt i mange år.

Hvorfor har det ikke vært en plan på utvikling av området? Hvorfor har det ikke vært føringer på hva som er tillatt og ikke tillatt? Må innrømme at det så ut som en fanteleir og folk gjorde nesten som de ville. Slik går det når det ikke har lederskap og gode retningslinjer.

Ta en titt over til Moysand Camping, som styres med en utviklingsplan og tydelige føringer for alle. Jeg mener det er feil folk i styret og de bør tre til side!!!

Hove er hjerte for friluft for mange og brukes hver dag, både av unge og gamle. Den brukes til trening, gåturer, hundetrening og ikke minst for mennesker som trenger det, enten det er fysisk eller psykisk.

Finn Øygarden.
Finn Øygarden.

For meg og Helsepartiet, er dette en viktig lokal sak. Vi ønsker oss et levende Hove som skal være for alle og det bør investeres penger fra kommunen til å lage en aktivitetspark til oss innbyggere.

Tenk om vi hadde en av de fineste parkene i Norge? JA. det mener jeg vi kan skape og det vil gi oss et løft, i forhold til folkehelsen i byen vår. Vi trenger det så sårt i forhold til det stillesittende og digitaliserte samfunnet vi lever i. Familier trenger også en plass de kan reise til, uten det skal koste skjorta av familie budsjettet.

Savner politikere som tørr si at vi skal bli best på helse og familiepolitikk i Norge. Jeg tørr og mener vi må sette noen tøffe og råe mål, det skaper kreativitet, engasjement og en drive inn i politikken!

Så alle som har en mening om en lokal sak, bruk din rett og stem.

Ønsker dere alle det beste og et godt valg!!!

Finn Øygarden

Helsepartiet Arendal