annonse

Debatt: – Veier, som alle er avhengige av, skal betales over statsbudsjettet som før i tida

Aksjoner
Aksjoner: Artikkelforfatteren skriver at Rødt er imot bompengepolitikken fordi den rammer usosialt. Illustrasjonsbildet er hentet fra en tidligere aksjon mot bompenger i Fredrikstad. (Foto: NTB/scanpix)
Tømrer. 32 år i bystyret i Risør. 3 perioder i formannskapet. En periode som ordfører. En periode som varaordfører. En periode som leder for helse og omsorgskomiteen. Vært leder for Verneforeningen og Nei til EU i Risør. Lang erfaring som miljøaktivist, bl.a. I samarbeid med Bellona og Naturvernforbundet.

Viktigste politiske saker
1. Listetopp og fylkesordførerkandidat for Rødt i Aust-Agder: Kampen for arbeidsplasser og miljø. Men overordnet disse sakene er kampen for å sikre demokratiet, folkestyret som i vår tid utfordres av store overnasjonale selskaper og avtaler. Rødt er uenig i regjeringens pålagte kommunesammenslåingsreform fordi den fører til mer sentralisering og privatisering, mer byråkrati og svekket folkestyre. (Foto: )

+ DEBATT: Utbyggingen av E-18 gjennom fylket vårt bygges nå ut til firefelts motorvei for titalls milliarder. Regjeringen har bestemt at hele denne utbyggingen forutsetter bompengeavgift.

eller lag digital bruker for å lese videre. Er du ikke abonnent kan du få tilgang under.

Hei, ! Velkommen tilbake. For å lese resten av saken kan du benytte deg av et av tilbudene nedenfor:

Informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Du har nå logget inn over 5 steder, og er derfor automatisk blitt logget ut. eller få mer informasjon her


Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse