Trenger du en utfordring? Bli med på Agderpostens påskequiz

Vil du vinne Flax-lodd eller kanskje et gavekort på 1000 kroner? Fra skjærtorsdag til 2. påskedag vil vi presentere tre nye spørsmål hver dag. Spørsmålene presenteres fra hjemmekontorene til Agderpostens redaksjon.

Hver dag vil én dagsvinner vinne fem Flax-lodd, og når påska er over vil vi trekke en totalvinner som vinner et gavekort på 1000 kroner på Alti Harebakken.

Spørsmålene fra våre journalister er hentet fra saker eller tema de har dekket det siste året. Svaret sender du til konkurranse@agderposten.no. Husk fullt navn og adresse.

Det er ingen regler. Du kan bruke alle hjelpemidler tilgjengelig.

Ett lite tips: Det kan være lurt å svare hver dag, for da vil du ha fem ganger større sjanse til å vinne hovedpremien enn om du bare skulle svare én dag. Så følg med fra torsdag til mandag! Videoene med spørsmål blir publisert både på agderposten.no og på Facebook.

Dette er spørsmålene på skjærtorsdag:

1. Frank Johannessen skrev en sak om en person som restaurerte en bil til minne om sin far. Hva slags bil var det snakk om?

2. Silje Bratland Roksvåg skrev nylig om en lokal person som ble hyllet for på TV 2s God Morgen Norge for sin innsats. Hva heter vedkommende?

3. Bjørn Atle Eide skrev i fjor om en kriminalsak som skal bli såkalt «true crime». Hvilken kjent kriminalsak er dette?

Lykke til – og god påske!